.

Дечији програм

Уредник: Драгана Николић, Небојша Н. Коцић

 

     Мисија програма за децу је да обогаћује културни живот деце и младих, негује културне, образовне и естетске вредности, да афирмише креативне активности предшколске, школске и средњошколске деце, а у сарадњи са образовним установама и сродним удружењима, стварајући и негујући тако будућу публику својих програма. Своју мисију програм за децу и младе остварује кроз припрему и реализацију различитих креативних радионица, трибина, изложби дечјих радова, представа, промоција књига за децу... 
     У тренутку када наше друштво пролази кроз буран транзициони период, који са собом доноси и многе негативне појаве ( пад система вредности, неактивност, апатију... ), припрема и реализација програма намењених деци и младима представљају значајан сегмент у раду Лесковачког културног центра и позитивну алтернацију свим облицима негативних друштвених појава. 
     Програм за децу и младе увек ће бити отворен за нове иницијативе; подизати стандарде у промоцији и афирмацији дечјег стваралаштва; место за окупљање младих и кретивних људи, као и место где наши најмлађи суграђани могу провести, на квалитетан и креативан начин, своје слободно време.

Карте

  • 1.jpg
  • 3.jpg

Наш YouTube канал

YouTube logo

YouTube

Мапа